Blog

Regelmatig worden er interessante artikelen geschreven over het CV en overige sollicitatie gerelateerde thema’s.

  1. De 10 meest gemaakte fouten in CV’s

    Natuurlijk ben je zenuwachtig als je gaat solliciteren. En natuurlijk wil je ook zo goed mogelijk voor dag komen. Toch gaan er regelmatig dingen mis als mensen op zoek gaan naar een baan. Fouten in de cv of begeleidende brief, verkeerde antwoorden geven tijdens het gesprek of gewoon vrolijk te laat komen… Wij hebben een kleine selectie gemaakt van de (in onze ogen) ergste sollicitatieblunders.

  2. Het cv anno 2016

    Al sinds jaar en dag gebruiken we het cv of curriculum vitae bij het solliciteren. Het is een beknopt overzicht van wie iemand is en wat zijn of haar werk- en opleidingsverleden is. Ook competenties en vaardigheden komen aan bod. Door de jaren heen is er nogal wat veranderd qua inhoud. Hoe zit een cv anno 2016 er daarom uit?

  3. De ergste sollicitatieblunders

    Als je cv niet goed is, word je zeker niet uitgenodigd voor een gesprek. Je kan nog zo’n mooie sollicitatiebrief erbij geschreven hebben (wat bij een slecht cv overigens al zeer twijfelachtig is): fouten op je cv kunnen echt niet. Wij hebben hier de 10 meest gemaakte fouten in cv’s voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en ontdek hoe het in elk geval NIET moet!