Affiliates

CV is hét platform waar werkzoekenden in enkele stappen een professioneel cv kunnen maken. CV is opgericht door experts in cv’s en solliciteren en door de jaren heen zijn er al meer dan 100.000 cv’s via onze website gegenereerd. Hierdoor zijn we marktleider en dat is natuurlijk iets waar we met recht trots op zijn. Wil je affiliate worden van CV? Je biedt je websitebezoekers dan een echte meerwaarde bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Tegelijkertijd levert het jou extra inkomsten op als iemand zich via jou aanmeldt en een betaald cv afneemt.

Waarom aanmelden?

  • Hoog conversiepercentage
  • Interessante commissies
  • Meerwaarde voor je bezoekers
  • Uitgebreide mogelijkheden

Wanneer ben je een geschikte affiliate?

Om affiliate van CV te worden, vinden we het in de eerste plaats belangrijk dat je een bedrijf of website hebt die op de een of andere manier te maken heeft met het zoeken naar werk. Dat is natuurlijk een heel erg ruim begrip, maar denk daarbij bijvoorbeeld aan jobboards, recruitmentbedrijven en carrièreblogs. Denk je dat je een geschikte affiliate zou zijn maar weet je niet zeker of je website past bij onze activiteiten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

Een partnerprogramma op maat

We maken een plan op maat dat perfect aansluit bij zowel jouw als onze wensen. We werken met speciaal geselecteerde partners die hun bezoekers willen helpen met het maken van effectievere cv’s. Uiteraard zijn er voor jou als affiliate inkomsten te verdienen. Hoe hoog deze verdiensten zijn, zijn onder andere afhankelijk van de website die je hebt en het gemiddeld aantal bezoekers per dag. Heb je ook interesse om onderdeel te worden van ons affiliate programma? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.